fbpx
oikeudellinen

Yhä useammat ihmiset Saksassa kaipaavat parempaa sopimusta työn ja perheen välillä. Kotitoimistossa työskenteleminen voi toteuttaa nämä toiveet ja antaa ammatillisen joustavuuden.

Tämänpäiväisessä artikkelissa käsittelemme Saksan etätyötä koskevaa nykyistä oikeudellista tilannetta ja kootaan pieni katsaus kotitoimiston eduista.

Saksan oikeudellinen tilanne: Näin se näyttää

Vaikka Alankomaat otti käyttöön rajoitetun oikeuden työskennellä kotona jo vuonna 2015, ja sitä pidetään nykyaikaisen työsuunnittelun edelläkävijänä Euroopassa, Saksa on jäljessä. Meillä ei ole lakia, joka antaa työntekijälle oikeuden työskennellä kotona. Työnantajan on yksin päätettävä, antaako työntekijöilleen halu paremman yhteensopivuuden ammatillisen ja yksityisen välillä.

Joillekin 40% saksalaisista työntekijöistä toiveajattelu on useimpien aloittavien ja freelancereiden todellisuus: he hyödyntävät kotityötä ja hyötyvät sen lukuisista eduista. Tällä mallilla on kuitenkin myös haittoja. Mutta nämä voidaan välttää tekemällä pieni muutos. Aloitetaan eduista.

Työskentely kotitoimistossa: edut

Olitpa työnantaja vai työntekijä, kotityöllä on joitain tärkeitä etuja molemmille osapuolille, jotka luetellaan alla.

Edut työnantajille:

  1. Työntekijät sairastuvat harvoin

Lievä kylmä voi jo olla syy työn menettämiseen. Kotiin työskentelevät työntekijät ovat eristyneitä, eikä heidän ikäisensä voi tartuttaa niitä. On myös mahdollista työskennellä kotona kevyellä kylmyydellä, koska stressaava työpolku on poistettu ja voit tehdä siitä mukavan kotona.

  1. Vahvempi henkilöstön pidättäminen

Kun tapaat työntekijöitäsi ja haluat itsenäisen, joustavan työskentelytavan, he haluavat työskennellä. Onnelliset työntekijät ajattelevat kahdesti työpaikkojen muuttamisesta ja ovat osoittautuneet menestyväksi.

  1. kustannussäästöt

Ei vain pienemmillä poissaolopäivillä säästää sinua työnantajakuluina. Samoin kaikki ylimääräisten toimitilojen vuokraamiskulut menetetään. Lisäksi monet yritykset tarjoavat työntekijöilleen välipaloja, hedelmiä tai juomia ilmaiseksi. Nämä edut poistuvat myös, jos työntekijät työskentelevät etäyhteydessä.

Työntekijöiden edut:

  1. Työntekijänä hyödyt suhteellisen vapaa-ajan hallinnasta ja pystyt paremmin tasapainottamaan perhettäsi ja työtäsi.
  2. Pitkät työmatkat poistuvat, ja voit käyttää ylimääräistä aikaa vapaa-ajana työhösi.
  3. Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti ja ottaa enemmän vastuuta. Pitkällä tähtäimellä tällainen lähestymistapa lisää mahdollisuuksiasi sisäiseen ylennykseen.

Itsenäisenä ammatinharjoittajana saa kaikki edellä mainitut edut ja hän voi jopa korvata työpaikallasi aiheutuneet kustannukset tietyin edellytyksin verotuksessa.

Miksi yritysosoite on kannattavaa

Ammattimaiset postitoimitukset ja asiakaskyselyt yksityisellä alueella ovat kotitoimiston suurimpia haittoja. Lisäksi useimmilla suurilla yrityksillä on tapana googletaa liikekumppaneitaan, eikä he ole erityisen miellyttäviä, kun "toimisto" on asuinalueella tai tehdasvalmisteisessa rakennuksessa.

Jotta sellaiset epämiellyttävät sivuvaikutukset voidaan sulkea pois, suositellaan yhdelle yrityksen osoite pääsy.

Ota vain yhteyttä ja me selitämme sinulle ilmaiseksi ja ilman velvollisuuksia vuokratun yritysosoitteen mahdollisuudet ja edut!

Translate »
Avaa chat