fbpx
Vuokrausyrityksen osoite

Haluat perustaa yrityksen tai jo sinulla on yritys, mutta haluat erottaa yksityiset ja yritykset ja etsitkö nyt optimaalista ratkaisua?

Business Center Niederrhein tarjoaa nyt sinulle mahdollisuuden vuokrata virtuaalinen yritysosoite Ala-Reinissä Reinin-Ruhrin metropolin keskellä. Tämän avulla posti voidaan toimittaa vuokra-osoitteeseen ja näyttää sen laskuissa ja muissa asiakirjoissa paljastamatta kotiosoitettasi. Tällä on suuri etu, että pystyt erottamaan yksityiset ja liike-elämän asiat alusta alkaen ja saamaan ärsyttäviä lähetyksiä ja paketteja kotiisi. Tietysti voit julkaista tämän osoitteen myös kaupparekisterissä tai viranomaisissa yrityksen kotipaikkana.

Erityisesti nuorille yrittäjille ja perustajille voi olla erittäin kätevää vuokrata yritysosoite.

Miksi yritysosoite yrityskeskuksessa kannattaa perustajille

Kaikki tietävät, että menestyvään liiketoimintaan kuuluu varastointi ja toimistotilaa, ja mitä yksinoikeampi yrityksen osoite on, sitä menestyvämpi yritys on. Jos perustajilla voi olla mahdollisuus vuokrata varastoja takapihalla pidetyn autotallen sijasta, erikoistuneiden toimistotilojen vuokraus on usein selvästi budjetin yläpuolella.

Viimeistään järjestettäessä asiakastapaamisia tai tapaamisia potentiaalisten kumppanien kanssa on mukavaa olla erityinen kokoushuone tai ainakin toimisto.

Kysy itseltäsi, miksi urakoitsijat tuntevat olonsa tervetulleiksi pieneen 1-huoneistoon laitamilla? Voit kuvitella vastauksen: suuri osa ei jatka liiketoimintaa kanssasi tulevaisuudessa, koska oletetaan, että menestyvällä yrittäjällä on varaa asianmukaiseen toimistotilaan.

Vuokraamalla yritysosoitteen Businesscenter Niederrheinissä, voit käyttää sisäisiä kokoushuoneitamme ja antaa hyvän vaikutelman asiakkaillesi ja liikekumppaneillesi heti alusta alkaen.

Yrityksen osoitteen vuokraaminen toimii

Jos haluat vuokrata yritysosoitteen Businesscenter Niederrheinissä, sinun tarvitsee vain täyttää lomake ja lähettää se meille sähköpostitse, faksilla tai postitse. Sitten saat oikea-aikaisen vahvistuksen onnistuneesta vuokraamisesta ja pystyt käyttämään kannattavaa yritysosoitetta.

Hyväksymme postin ja välitämme sen sinulle sopimuksen jälkeen, samoin kuin muut palvelut, kuten sisällön digitointi, puhelinpalvelu tai virtuaaliassistentti, voidaan varata.

Oletko kiinnostunut palveluistamme? Soita meille sitten ilman velvollisuuksia ja kerro itsellesi laajoista yhteistyömahdollisuuksista Businesscenter Niederrheinin kanssa - otamme mielellämme aikaa huolenaiheisiisi!

Vuokrausyrityksen osoite: edut

Haluat vuokrata yritysosoitteen ja haluat tietää etukäteen palvelumme eduista? Se on sinun oikeutesi!

Hyödyt:

  • Maksullinen osoite, joka on lakisääteisten määräysten mukainen
  • Ei vaihto-sopimuksia, jotka usein liittyvät vuokrakohteisiin
  • Puhelunparannus halutun toimipisteen takia
  • Parempi erottaminen yksityisistä ja yrityksistä erillisten osoitteiden avulla

Kun varaat virtuaalisen yritysosoitteen, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia ärsyttävistä agenteista, jotka yhtäkkiä seisovat kotiovellesi! Kotiosoitteesi pysyy yksityisenä ja yritysasiat tulevat virtuaaliyritysosoitteeseesi, ja me käsittelemme ne haluamallasi tavalla.

Yrityksen osoitteen edut

Mihin virtuaalisen yrityksen osoitetta voidaan käyttää

Yritysosoite palvelee ensisijaisesti yksityisen ja yrityksen erottamista toisistaan. Lisäksi yritysosoitteella, etenkin jos se on halutulla, trendikkällä alueella, on luottamusta herättävä vaikutus. Asiakkaat haluavat olla varmoja siitä, että tuleva yhteistyö on hedelmällistä ja että he ovat löytäneet asiantuntijan.

Tämän ongelmana on, että varsinkin yritysten perustajat eivät yleensä pysty sijoittamaan muutama sata tai jopa tuhat euroa kuukaudessa yritysosoitteeseen. Edustavuus kärsii kuitenkin huomattavasti, jos halutaan sijoittautua alan asiantuntijaksi ja työskennellä edelleen kotitoimistossa. Tämä viittaa asiakkaiden tietoisesti siihen, että he eivät voi vuokrata toimitilaa. Vaikka tällaisessa tapauksessa vastaat kysymykseen yritysosoitteesta totuudenmukaisesti ja sanot, että olet käynnistysvaiheessa, voi olla, että vältät asiakkaita. Tämä johtuu siitä, että monet suuret yritykset eivät halua työskennellä uusien yritysten kanssa, koska heidän mielestään puuttuu tarvittava asiantuntemus.

Virtuaaliyritysosoite yhdessä Duisburgin muodikkaimmista alueista saa sinut näyttämään ammattimaiselta ja hyvämaineiselta, samalla kun voit erottaa yksityiset ja liike-elämän asiat.

Miksi yrityksen perustaminen omassa olohuoneessasi ei ole ihanteellinen tapa

Kuvittele, etsit yhteistyökumppania suuremmalle projektille. Löydät houkuttelevan verkkosivuston, löydät monia positiivisia viitteitä ja haluat nyt ottaa yhteyttä potentiaaliseen liikekumppaniin saadaksesi päätökseen projektin yksityiskohdat. Google google se ja löytää kerrostalon Plattenbauviertel tässä osoitteessa. Haluatko edelleen ottaa yhteyttä tähän potentiaaliseen ehdokkaaseen vai etsitkö mieluummin toista kumppania?

Erityisesti suurille asiakkaille se ei yksinkertaisesti tee sinusta tuntea olosi varmaksi, kun etsit Internetistä mahdollisen urakoitsijan tai kumppanin yritysosoitetta ja tämä sijaitsee asuinalueella. Joten jos aiot työskennellä tulevaisuudessa suurempien yritysten kanssa, joilla on yleensä suuria ja tuottavia töitä, kannattaa ehdottomasti tutkia toimitilavuokrausta.

Mitkä vaatimukset yritysosoitteen Saksassa on täytettävä

Ennen kuin vuokraat virtuaalisen yritysosoitteen, sinun on perehdyttävä Saksan oikeuskäytäntöön, koska kaikki osoitteet eivät myöskään ole välttämättä yritysosoitteita.

Seuraavat 3-asiat on annettava yritysosoitteeseen

Ennen kuin päätät yritysosoitteesta, varmista, että se on nykyisen oikeuskäytännön mukainen. On harkittava kolme peruskohtaa:

  1. Yrityksen osoitteella on oltava maksullinen osoite. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi virallinen kirjeenvaihto on saatu esimerkiksi valtion elimiltä ja osoitteessa PostfachSinun on tunnustettava henkilökohtaisesti tai valtakirja. Jos valtuutettu edustaja hyväksyy kirjeesi, on varmistettava, että kaikki kirjeet toimitetaan sinulle kohtuullisen ajan kuluessa.
  2. Jos julkaiset yritysosoitteen verkkosivustollasi tai muilla alustoilla, täydellisen osoitteen ja verotuksellisten tietojen lisäksi sinun on pystyttävä myös luomaan sähköinen yhteys nopeasti. Tämä tapahtuu yleensä puhelinnumeron, faksinumeron tai sähköpostiosoitteen muodossa. Näiden sähköisten yhteysmahdollisuuksien avulla sinun on oltava tavoitettavissa normaalina aukioloaikoina tai ainakin pystyttävä soittamaan heti takaisin.
  3. Asiakirjojen lisäksi on oltava mahdollista lähettää paketteja ja muodollisia kirjeitä, jotka voit vastaanottaa joko sinä tai asiamies. Nämä paketit on myös välitettävä sinulle tarvittaessa kohtuullisessa ajassa.

tärkeää: Yrityksen osoitteen ei tarvitse koostua vain sähköisten yhteysvaihtoehtojen määrittämisestä ja postilaatikosta.

Mitkä ovat kustannukset, jotka liittyvät yritysosoitteen vuokraamiseen?

Yrityksen osoitteen vuokraamisen ei tarvitse välttämättä olla kallista. Hinta perustuu pääasiassa palveluihin, joita voit varata pyynnöstä ja tarvittaessa.

Yksinkertaisin vaihtoehto on yksinkertaisesti vuokrata yritysosoite. Tässä hyväksymme kirjeet, paketit ja paketit, jotka välitämme sinulle.

Jos vastaanotat pääasiassa paljon postia tai tärkeitä asiakirjoja, olisi hyödyllistä lisätä digitalisointipalvelu. Tässä tapauksessa hyväksymme sähköpostisi, digitoimme sen ja lähetämme sinulle kaikki asiakirjat salattuina PDF-tiedostoina sähköpostitse tai lataamme ne pilveen pyynnöstä.

Toinen hyödyllinen palvelu, jota monet asiakkaamme käyttävät, on virtuaalinen sihteeristö. Siksi työntekijämme voivat soittaa puheluihin ja järjestää uudelleenkutsuja. Mitä etuja virtuaalisihteeri voi tarjota, löydät erillisestä osasta verkkosivustoltamme.

Tietenkin on myös mahdollista vastaanottaa asiakkaita Businesscenter Niederrheinin toimistoissa, pitää kokouksia ja järjestää muita liikekokouksia. Tämä palvelu on saatavissa sopimuksesta johdon kanssa, mutta voimme myös ottaa haltuun ruokailun.

 

Translate »
Avaa chat